LA RECERCA DEL JO

CONTRACTACIÓ > OBERTA
TÈCNICA > Art d’Acció, Documental
ARTISTA > Pep Aymerich

Descarregar dossier “La Recerca del jo”

Premsa

Actuacions

Contacte

‘La recerca del jo’ és un documental sobre 7 anys de treball artístic de Pep Aymerich. Coneixem a l’artista, copsem les seves inquietuds i som espectadors de la seva manera d’afrontar els reptes artístics que planteja. L’artista es dona a la seva obra amb total plenitud, fet que pot colpir a l’espectador i fer-lo reflexionar entorn l’activitat artística.

En la presentació d’aquesta proposta s’intenta mostrar la interdisciplinarietat de tot el procés, des de les tasques més científiques i tècniques fins al desenvolupament i execució artística, que és el resultat, conseqüència i, en el fons, desencadenant de tot el procés creatiu.

L’obra de Pep Aymerich destaca per la seva força visual i plàstica, pel seu plantejament net i sense condicionants i per una recerca honesta de la vida des de l’expressió artística.

La proposta consta de dues parts diferenciades: una projecció inicial, d’una durada aproximada d’1 hora i l’acció final en directe, d’uns 10 minuts de durada, on Pep Aymerich es fa acompanyar per la violoncelista Lluïsa Paredes.