Trajectòria

Pep Aymerich Burrassó
Sarrià de Dalt (Girona, 1962)
Escultor, performer, vídeo artista i fuster.

S’inicia en el món de l’art durant els anys 80 a l’Estudi d’Art Fita de Girona i continua treballant de manera autodidacta experimentant amb diferents disciplines artístiques com la performance, el videoart, l’escultura, l’escultura pública, la instal·lació i últimament també amb l’escenografia.

De la contínua recerca en el coneixement espiritual de l’ésser humà en resulta una empremta de caràcter introspectiu que és comuna al llarg de la seva obra i trajectòria. El coneixement profund que té de materials com la fusta, la cera i la pedra li donen autoritat per poder posar-los al servei de la creació de l’obra. En totes les seves creacions s’albira una profunda necessitat de transcendència, un qüestionament constant sobre el conflicte de l’home davant la fragilitat de la seva existència.

Des del 1986 ha fet diverses accions i performances a Girona, Barcelona, Madrid, França i Londres. També ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives i, en aquests darrers anys, està treballant en el projecte “El jo i l’altre”. També ha realitzat  escenografies per a diferents companyies teatrals i de dansa( Mal Pelo ). Actualment està desenvolupant “Cadira”, un projecte on fusiona art i ofici i també “El lloc? De ser nosaltres”, una acció escènica a partir de la rèplica exacta en fusta del seu cos i del de la seva filla Sira en forma de marionetes articulades.